Julkaisut

Täällä näet julkaisujani ja näkemyksiäni, mitä Kalevalainen jäsenkorjaus merkitsee minulle…

Tässä neuloes ja kutues oon miettiny saamaani matkaa hoitojen maailmassa ja yksi asia, mitä ei yleensä kerrota hoitojen vaikutuksesta, on sen vaikutus itsetuntoon ja minäkuvaan.
Minulla on ollut kunnia seurata muutamia elämiä pitemmällä aikavälillä ja nähdä se kukoistus, johon ihmiset pääsevät, kun elimistö voi paremmin. Kivut helpottavat ja uni paranee. Lihasmuistitaskut tyhjenee ja päivä alkaa paistaa ja ne hopeareunukset ilmestyy näkökenttään. Etsikää se oma hoitaja ja oma hoitomuoto, silloin olette matkalla kohti parempaa olotilaa ja se heijastuu kaikkeen ympärillänne. Positiiviset asiat vetävät positiivisia asioita puoleensa.
Sinä olet tärkeä ❤️


Otteita asiakaspalautteista:

”Omppu – särkylääkkeettömän ihmisen tavaratalo”

”Helpottaa kipuja ja parantaa liikeratoja esim. käsissä, tämän myötä nukkuu paremmin. Hoidon aikana on saanut myös purkaa ajatuksiaan kaikesta maan ja taivaan välillä sekä nauraa ittensä eri paikasta kipeäksi ;)”

”Kaikin puolin ollut hyväksi mielelle ja keholle.”

”Olen saanut apua vaivoihini, kohtaamiset on aina sydämellisiä ja hoitoaikaa oikein odottaa. Energiatasot nousee kyllä Ompun kanssa. Kertakaikkijaan ihana ja taitava jäsenkorjaaja.”

”Hoitajalle helppo puhua ja hän ymmärtää ja osaa neuvoa sekä lohduttaa. Hän saa myös hyvälle tuulelle huumorillaan. Ja hän ymmärtää ja osaa lukea kehon muutoksia stressissä. Hänellä on myös taito käsitellä oikeita kohtia kehossa liittyen elämäntilanteeseen.”


Kauhajoen toimipiste:
Topeeka 21 T 19
61800 Kauhajoki

Vammalan toimipiste:
Onkiniemenkatu 18 2 krs
38200 Sastamala

Y-tunnus: 3094226-9
Puh. 040 559 6041
Ompunosaavatkadet(at)gmail.com