Julkaisut

Täällä näet julkaisujani ja näkemyksiäni, mitä Kalevalainen jäsenkorjaus merkitsee minulle…

Niin ne vuodet vierii ja hoidoista tulee aina vain rakkaampia hetkiä auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan. Itse kahdesti loppuunpalanena minulle on äärettömän tärkeää, että ihminen pääsee hetkeksi eroon oravanpyörästä ja irtautumaan hetkeksi itselleen. 

Hoitohetki voi olla täynnä puhetta, naurua ja itkua. Mutta se voidaan suorittaa myös mahdollisimman hiljaisesti jolloin asiakas saa hetken hengähtää itsensä kanssa. 

Olen kouluttautunut kokoajan lisää ja jatkuu, mutta nyt kun saan energiahoitokoulutuksen loppuun käyn lähitulevaisuudessa vain Kalevalaisen täydennyskoulutuksissa ja suon enemmän aikaa myös itselleni. Nyt on sen aika.

Voin vain olla onnellinen, että saan tehdä näin ihanaa työtä ja toivon sen jatkuvan tulevaisuudessakin. Hoitaessani nykyään vauvasta vaariin ja erilaisissa elämäntilanteissa esimerkiksi lapsettomuuden kanssa kamppailevien kanssa,tunnen suurta nöyryyttä jokaisen tapaamisen kohdalla. Kohtaaminen on aina ainutlaatuinen ja minulle opettavainen ja merkityksellinen.

Nyt nautin kahvin Runebergin tortun kera ja valmistaudun illaksi töihin. Muistakaa aina. Jos sopivaa aikaa ei löydy niin ole yhteydessä, minulla saattaa olla sinulle sopiva aika jemmassa.


Tässä neuloes ja kutues oon miettiny saamaani matkaa hoitojen maailmassa ja yksi asia, mitä ei yleensä kerrota hoitojen vaikutuksesta, on sen vaikutus itsetuntoon ja minäkuvaan.
Minulla on ollut kunnia seurata muutamia elämiä pitemmällä aikavälillä ja nähdä se kukoistus, johon ihmiset pääsevät, kun elimistö voi paremmin. Kivut helpottavat ja uni paranee. Lihasmuistitaskut tyhjenee ja päivä alkaa paistaa ja ne hopeareunukset ilmestyy näkökenttään. Etsikää se oma hoitaja ja oma hoitomuoto, silloin olette matkalla kohti parempaa olotilaa ja se heijastuu kaikkeen ympärillänne. Positiiviset asiat vetävät positiivisia asioita puoleensa.
Sinä olet tärkeä ❤️


Otteita asiakaspalautteista:

”Omppu – särkylääkkeettömän ihmisen tavaratalo”

”Helpottaa kipuja ja parantaa liikeratoja esim. käsissä, tämän myötä nukkuu paremmin. Hoidon aikana on saanut myös purkaa ajatuksiaan kaikesta maan ja taivaan välillä sekä nauraa ittensä eri paikasta kipeäksi ;)”

”Kaikin puolin ollut hyväksi mielelle ja keholle.”


”Olen saanut apua vaivoihini, kohtaamiset on aina sydämellisiä ja hoitoaikaa oikein odottaa. Energiatasot nousee kyllä Ompun kanssa. Kertakaikkijaan ihana ja taitava jäsenkorjaaja.”

”Hoitajalle helppo puhua ja hän ymmärtää ja osaa neuvoa sekä lohduttaa. Hän saa myös hyvälle tuulelle huumorillaan. Ja hän ymmärtää ja osaa lukea kehon muutoksia stressissä. Hänellä on myös taito käsitellä oikeita kohtia kehossa liittyen elämäntilanteeseen.”

”Ensikosketukseni äänimaljarentoutukseen oli mieleenpainuva. En yhtään tiennyt mitä tuleman pitää, enkä osaa sitä vieläkään syvällisesti analysoida. Äänimaljarentoutus tuntui lämpimältä ja ikivanhalta. Rentouduin siinä määrin, että matkustin mielessäni ajassa taaksepäin, katselin elokuvaa pääni sisällä. Hoidon jälleen olo oli pienen hetken vähän hönttyrä, enemmän kuin normaalisti 🤭 Äänimaljarentouksen jälkeen olen nukkunut paremmin kuin koskaan 🤗 Vanteet, jotka joskus kiristävät päätä ja vatsaa, ovat kadonneet 🤗 Lämmin suositus äänimaljarentoukselle naiselta jolla on soiva rintakehä 😊


Kauhajoen toimipiste:
Topeeka 21
61800 Kauhajoki

Vammalan toimipiste:
Onkiniemenkatu 18 2 krs
38200 Sastamala

Y-tunnus: 3094226-9
Puh. 040 559 6041
Ompunosaavatkadet(at)gmail.com